Vi kör dygnet runt - året om!

Ring och beställ din taxi 0501 - 180 80

Utvald bild
 

Välkommen till Mariestad Taxi

År 1938 gick Mariestads åkare samman och bildade Mariestad Taxi. Sedan dess har vi med säkerhet, hög komfort och god service fortsatt att vara Mariestads bästa taxialternativ. Vi erbjuder alla former av taxitjänster, rullstolstransporter och budtransporter som du kan behöva i Mariestad med omnejd. Av oss får du hjälp dygnet runt, alla årets dagar, det är tryggt.

I vårt bolag finns det ett trettiotal fastanställda och ytterligare tio extraanställda, fyra av oss är trafikledare och alla övriga är erfarna taxichaufförer. De arton personbilar och åtta minibussar som ingår i flottan är bekväma miljöbilar från bland andra Bilia och Bilcentrum. Företaget ägs av flera chaufförer. Därför kan vi säga att organisationen är platt och avståndet mellan beslut och handling är kort.

Taxi MariestadTaxi Mariestad
 

Vårt motto är hög service

Ring oss på telefon 0501-180 80 och diskutera resor långa som korta. Vi utför tjänster till humana priser med en modern bilpark.
Mariestad Taxi har 18 bilar och 7 minibussar stationerade. Samtliga personbilar är i kombiutförande. Stationen är bemannad dygnet runt för att kunna ge stösta möjliga service.

Tjänster vi utför är:
Persontransport, Företagstaxi, Tågtaxi, Pensionärstaxi, Låsöppning, Budtransporter, Färdtjänstresor, Minibusstransporter/ 7-16pers.

Kontakta oss gärna för mer information om priser mm.

 

Vår policy

  • Vår affärsidé är att transportera kunder med största möjliga säkerhet och bekvämlighet mellan olika platser, till bästa ekonomi för kunden och vår verksamhet.

  • Säkerheten för våra passagerare är den absolut viktigaste punkten när vi utbildar våra chaufförer. Samtliga bilar är försedda med minst en bälteskudde och på begäran finns även tillgång till bilbarnstol. Alla bilar är utrustade med alkolås.
  • Service. Vi försöker alltid berätta när din bil kommer att anlända. Om vi av någon orsak inte kan ge dig en tillräckligt pålitlig tid ringer vi gärna upp dig när bilen är på väg.
  • Kvalitet. Mariestad Taxi tillämpar prisgaranti, vilket innebär att kunden i förväg kan ta reda på vad resan kommer att kosta. Våra chaufförer har genomgått en gedigen grundutbildning som omfattar lokalkännedom, hjärt- och lungräddning, första hjälpen och kundbemötande m.m.